Alle de populære og nemme lån online i 2019

Her finder du en samling af de mest populære og nemme lån som er tilgængelige online i Danmark lige nu

Opdateret 6. juni 2019

Gode lån med Kviklån låneoversigt

Lån penge nu med et kviklån. Nye kviklån gør det muligt for dig at handle her og nu. Du behøver hverken at vente flere måneder eller spinke og spare dag ud og dag ind for at købe, hvad dit hjerte begærer. Men hvad er det så hjertet begærer og pengene bruges på? Ifølge Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens rapport fra 2015 om kviklån, kan man læse, hvad forbrugere bruger deres nye kviklån på. Kviklån kan også kaldes for en hurtig kredit.

Kviklån 21 år

Størstedelen bruger deres nye kviklån til at indfri drømmen om et nyt tv eller en ny iPad. Kan man få afdragsfrie Kviklån? Afdragsfrie Kviklån tilbydes på nuværende tidspunkt ikke i Danmark. Kviklån 21 år, er som regel aldersgrænsen for et kviklån i Danmark. Men du kan hos enkelte nye kviklån udbydere komme ned på en aldersgrænse under 20 år. Kviklån 500 kr og op til 6000 kr.

Kviklån 18 år

Det er de færreste lånefirmaer der tilbyder dig at få et kviklån 18 år gammel. Så der bliver du nødt til at vente et år eller 2. Kvik lån udbetaling samme dag som du ansøger on lånet. Kviklån Vivis er nemme lån med hurtig udbetaling. Få et Kvilån 500 kr her.

Nye Kviklån uden om banken

Som regel foregår Kviklån uden om banken, så du skal ikke tænke på om der bliver spurgt om hvad du skal bruge kviklånet til. I modsætning til hvis du låner penge igennem din egen bank. Kviklån kassekredit med afdragsfrihed er ikke umiddelbart en mulighed i dag.

Låneoversigt til elektronik

33 % af kviklånstagerne bruger nemlig pengene på elektronik, og kan således ikke vente med at få fingrene i den nyeste iPhone eller de alt for fede Sonos højtalere. 16 % af forbrugerne bruger deres kviklånpenge på en ny vaskemaskine eller sofa. 10 % vælger at investere i drømmerejsen, nyt tøj eller andre former for selvforkælelse.

Det er de små ting i hverdagen, der gør den helt store forskel. Lån penge nu med et kviklån der gør det muligt, at få fingrene i de ting, der ellers ville være uden for rækkevidde. Hvad du vælger at bruge dit kviklån til, blander vi os ikke i. Vi vil blot sørge for, at du får det billigste kviklån og dermed mest for dine penge!

Hvem kan få gode lån?

For at kunne optage et forbrugslån, en kassekredit, et kreditkort eller minilån, skal man være fyldt 18 år og ikke være registreret som ”dårlig betaler” i RKI eller Debitor Registret. Der er dog nogle udbydere, der stiller krav om, at man er over 18 år og at man har en fast indkomst. Desuden kan der være krav om, at man skal have dansk statsborgerskab, telefonnummer, folkeregisteradresse og bankkonto, at man har NemID og en emailadresse og at man ikke er registreret med navne- og adressebeskyttelse hos sin kommune.

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg låner penge nu:

Ved ansøgning om gode lån eller anden type kredit, er der flere ting du skal være opmærksom på:

 • Er det billigere at låne i banken?
 • Har jeg luft i budgettet til at betale tilbage?
 • Hvilken rente skal jeg betale?
 • Er der oprettelsesgebyr? og hvor meget lyder det på?
 • Hvor meget skal jeg betale tilbage?

Hvornår får jeg lånet udbetalt fra lånefirmaerne i Danmark?

Når du ansøger om et online lån angiver du i din låneansøgning, hvor pengene skal indsættes. I de fleste tilfælde bliver pengene indsat på din Nemkonto. Ud fra dine kontooplysninger, udbetaler låne firmaet lånet, så snart de har modtaget din underskrevne låneaftale. Der går typisk 1-2 bankdage inden pengene står på din konto. Hos enkelte lånefirmaet i Danmark, står pengene til rådighed indenfor 10 minutter.

Lån penge nu – Hvad er ÅOP?

ÅOP betyder Årlig omkostning i procent, er et udtryk for alle årlige reelle omkostninger (udtrykt i procent) i forbindelse med et lån. ÅOP skal altid oplyses overfor forbrugerne ved annoncering af lån. ÅOP udtrykker ikke blot et låns rente, men også de med lånet forbundne omkostninger, hvad enten der drejer sig om etableringsomkostninger.

Herunder også tinglysningsomkostninger, forsikringsgebyrer eller løbende opkrævningsgebyrer etc. ÅOP kan kun bruges til at sammenligne lån med samme løbetid og evt. samme størrelse. Det er vigtigt at bemærke at gebyrer ikke altid er fradragsberettiget. To vidt forskellige lån med samme ÅOP og løbetid kan derfor godt vise sig at være meget forskellige når man beregner den endelige ydelse efter skat.

Skal der stilles sikkerhed ved gode lån?

Der skal ikke stilles sikkerhed ved nogen af låneudbyderne som vi formidler. Behovet for at kunne stille sikkerhed er ofte en hindring for at låne igennem en bank, hvilket gør online lån til et attraktivt alternativ. Det minimale antal krav gør det muligt for de fleste at få godkendt en låneansøgning.

Hvorfor skal jeg bruge NemID ved online lån?

Grunden til du skal bruge NemID, er at låneudbyderne altid skal være sikre på, at det rent faktisk er dig der låner pengene. Det er samtidig din sikkerhed for at andre ikke kan låne penge i dit navn. Så snart lånetilbuddet er klar til dig, modtager du en e-mail med et link, hvor du får direkte adgang til låneaftalen via dit NemID.

Fordele og ulemper ved online lån penge nu

Fordelen ved online lån eller kreditter, er først og fremmest at det er hurtigt og bekvemt. Alle informationer om lånet / kreditten ligger tilgængelig på nettet, og derfor tager det ikke lang tid at finde den rigtige låneudbyder. Som oftest kan du, fra du har sendt din låneansøgning, få udbetalt pengene inden for få timer. Selve låneprocessen og godkendelsen, tager kun få minutter.

Stil ikke sikkerhed

Du skal i de fleste tilfælde ikke stille sikkerhed ved låneudbyderne, der tilbyder online lån. De fleste banker kræver sikkerhed i enten friværdi eller bilen. Du bestemmer selv, hvad du bruger pengene til. Dit formål med pengene, bliver i de fleste tilfælde ikke taget i betragtning, når din låneansøgning vurderes. Dog kan der i enkelte tilfælde, hvor du vil bruge pengene til at indfri andre lån, være ønske om flere informationer fra låneudbyderne.

Lettere at låne penge online med gode lån

Det er generelt nemmere at få godkendt lånet hos låneudbyderne online, end i din lokale bank, fordi kravene er betydeligt mindre. Hos enkelte låneudbydere i Danmark som VIVUS lån og Ferratum lån har du som ny kunde mulighed for at låne op til 4000 kr rentefrit i op til 30 dage. Dette betyder nul renter i låneperioden.

Ulemper ved online lån er, at de ofte har højere omkostninger end traditionelle banklån. Det kan samtidig være svært at gennemskue de reelle priser på ÅOP og stiftelsesgebyrer. Vi anbefaler, at man altid sætter sig grundigt ind i den enkelte låneudbyder inden man underskriver et lån.

Hvad er et online lån?

Et onlinelån kategoriseres ved lav grad af betingelser og krav til din som låneansøger. Dette eksemplificeres ved at ingen af låneudbyderne i vores søgemaskine stiller krav om sikkerhed, når du låner. På samme måde er det heller ikke ved alle låneudbyderne, at du behøver at være i et fuldtidsarbejde for at blive godkendt til at låne penge.

Gode lån onlineNår du ansøger om et online lån, skal du oplyse låne firmaerne om diverse personlige og økonomiske forhold, sådan udbyderen kan lave en kreditvurdering af dig som låner. Det er på baggrund af denne kreditvurdering, at indholdet, såsom bl.a. rente, løbetid og lånebeløb, i dit lånetilbud fastsættes. Jo bedre en kreditvurdering låne firmaet udarbejder, jo bedre lånevilkår tilbydes du. På samme måde foregår selve håndteringen af din låneforespørgsel på samme måde, som skulle du låne penge i en traditionel bank.

Kortfristede og langfristede lån

Når du står og har behov for at optage et lån, så er det vigtigt at være opmærksom på, at der er forskellige lån, som passer bedst til dine behov. Derfor anbefales det, at du læser disse fordele og ulemper igennem nedenfor. Brug disse anbefalinger til at gennemgå din låneaftale før du underskriver og returnere denne.

Kortfristede lån

Kortfristede lån er steget markant i popularitet, specielt over de seneste 5-7 år. Dette er på trods af en meget negativ udlægning fra mediernes side. De kortfristede lån åbner dog op for en helt ny verden af muligheder for kunder som ellers ikke ville have mulighed for at låne til præcis det de står og mangler HER & NU! Et kortfristet lån defineres, som et lån, der løber under 12 mdr.

Lånets varighed

Således er gæld, der løber over 12 mdr. defineret som langfristet gæld. Netop derfor ses det ofte, at det maksimale lånebeløb er lavere end ved et langfristet lån. Dette er også meget forsvarligt og ansvarligt da tilbagebetalingstiderne er så korte. Det typiske kortfristede lån tilbudt vil derfor normalt ikke overgå 10.000 kr.

Lånebeløbet er fastsat efter det præmis, at låne udbyderen skal have en reel chance for, at kunden kan tilbagebetale lånet inden for kort tid. Denne type af lån kan ikke optages i en bank. men derimod typisk online. Lån penge online og du har pengene på kontoen indenfor max to bankdage. Det er derfor for mange, en hurtig og flesksible måde at låne penge på.

Renten på online lån

Du skal dog være opmærksom på at online lånefirmaer ofte tager en højere rente end i din bank. Dette grundet risikoen forbundet med at udbyde denne type lån, uden at du skal stille nogen form for sikkerhed. Vælger du at optage et sådant lån, skal du altså være sikker på, at du er i stand til at betale de lånte penge tilbage i overensstemmelse med afbetalingsaftalen, da disse kortfristede lån er kendetegnet ved et højt renteniveau.

Lån penge nu – For høje renter

Det kan være sådanne lån, som kan ødelægge din økonomi på længere sigt, da rentesatsen kan være så høj, at du på et tidspunkt ikke kan følge med afbetalingerne. Så hvis du derfor har behov for at låne et mindre beløb samtidig med at du kan tilbagebetale inden for kort tid, så er dette muligt med et kortfristet lån . Det kræver dog også en vurdering af din økonomi fra dig selv.

Eftersom du ikke skal stille sikkerhed for et sådan lån, er det udelukkende dig selv, der skal foretage den vurdering – og her er det vigtigt, at du er ærlig over for dig selv og at du har mulighed for tilbagebetaling udfra dit mdr. rådighedsbeløb.

Langfristede lån

Hvorimod kortfristede lån typisk skal tilbagebetales over maks 12 mdr. og lånebeløbet maks er 10.000 – 15.000 kr, så skal langfristede lån tilbagebetales på mellem 12-84 mdr. Og beløbet kan være helt op til 400.000 kr. Beløbet er sat til at skulle tilbagebetales over længere tid, da beløbet man låner er højere og dette giver dig mulighed for at reducere størrelsen af de månedlige afdrag. Ved samtlige nye lånefirmaer i Danmark er du selv med til at fastsætte løbetiden, så du selv kan være med til at vurdere, hvor meget du har mulighed for at afdrage om måneden ud fra dit rådighedsbeløb.

Vælg den rette låneudbyder til gode lån

Ved et langfristet lån er det dog samtidig meget vigtigt at du er sikker på, at du er i stand til at kunne overholde de månedlige betalinger, der bliver fastsat i lånekontrakten du laver med den valgte låneudbyder. Hvis du ikke overholder aftalen kan dette medføre rykkergebyrer og øvrige omkostninger, der dermed kan skabe en ond spiral som gør det svært at overholde afdragene efterfølgende.

Gode Lån 10.000 kr online

Der, hvor den store forskel er som lånetager er at ved langfristede lån stilles der ofte højere krav til dokumenter. Der skal indsendes eks. lønsedler som kan dokumtere at du har en bestemt månedlig indkomst. Dette skyldes, at det er et højere beløb du låner og at låne udbyderen dermed løber en større økonomisk risiko ved et udlån på 100.000 kr. – 400.000 kr. end ved et kortfristet lån 10.000 kr.

Hvad er forskellen på online lån og bank lån?

Onlinelån

Én af de væsentligste forskelle er hastigheden. Både hvad angår ansøgning, behandling og udbetaling af dit lån er udbydere af onlinelån hurtigere end traditionelle banker. Årsagen til dette er primært, at du kan styre processen lige fra ansøgning til udbetaling uanset din geografiske placering. Alt, hvad du behøver er internetadgang, så det er muligt for dig at udfylde finansieringsfirmaets ansøgningsskema og underskrive lånetilbuddet.

Ved de fleste online lånefirmaer i Danmark kan du have pengene på din bankkonto allerede dagen efter, du har ansøgt om pengene. Dette er dog forudsat, at du ansøger inden for låne firmaets åbningstid, således de har mulighed for at behandle din ansøgning. Er det vigtigt for dig at have pengene hurtigst muligt, anbefaler vi, at du forhører dig hos den valgte låneudbyder på forhånd.

Banklån

Et banklån kræver oftest et fysisk møde med din bankrådgiver, hvor formålet er at rådgive dig om bankens forskellige lånemuligheder og endvidere vurdere, om det er en tilfredsstillende forretning for banken at yde dig et lån. Hvor hurtigt en bank kan udstede et lån til dig, afhænger af dit forhold til banken, din historik og dine øvrige bankaktiviteter.

Har du f.eks. en uproblematisk historik i banken, hvor du altid har overholdt dine tilbagebetalinger og sjældent er i minus på dine konti, står du bedre end hvis tilfældet var omvendt. Jo bedre din økonomi ser ud, jo hurtigere og nemmere kan din bankrådgiver give dig et lån, mens en låneforespørgsel ofte skal godkendes af andre, hvis din privatøkonomi tidligere har været problemfyldt.

Bedste lånemuligheder og gode lån

En anden væsentlig forskel er også udbuddet af lånemuligheder. Som almindelig forbruger har du oftest samlet alle dine bankaktiviteter i én bank, eftersom det giver en række fordele. Jo flere aktiviteter du har samlet i den samme bank, jo bedre kundevilkår kan du som regel også opnå. Det er f.eks. i mange banker en forudsætning, at du har din lønkonto hos den pågældende bank, før de vil udstede et lån til dig.

Dette begrænser dine muligheder for at låne, eftersom du kun har én bank at henvende dig til, med mindre du vælger at henvende dig til andre banker og tilbyder at flytte dine aktiviteter for samtidig at få udstedet et lån. Med andre ord kan det altså være ressourcekrævende at indhente lånetilbud fra flere banker.

Ansøg lån hos flere lånfirmaer

Ved onlinelån er dit tilhørsforhold til banksektoren betydningsløst. I låneudbydernes kreditvurdering af dig som låneansøger handler det ikke om, hvilke relationer til banksektoren eller hvilken økonomisk historik du har. Det handler udelukkende om, hvor meget og hvordan du ønsker at låne og hvordan låne firmaet kan imødekomme dette ønske.

Få gode lån på dagen med Kviklån

Med et kviklån eller minilån kan du få lån på dagen hvor du skal bruge pengene. Det betyder også, at det er muligt for dig både at ansøge og optage lån hos flere nye finansieringsselskaber i Danmark samtidigt. Det kan faktisk være en fordel for dig at ansøge flere steder. Eftersom dine lånevilkår fastsættes ud fra den kreditvurdering lånefirmaet laver på baggrund af din låneansøgning.

Du kender altså ikke lånebetingelserne, før du sidder med lånetilbuddet i hånden. Så er du presset af tiden, kan du med fordel ansøge flere steder. Så du efterfølgende kan sammenligne de modtagne lånetilbud og vælge det tilbud, som bedst opfylder dine ønsker.

Kviklån er hurtige penge

Gode lån findes i mange forskellige former. Du kan låne alt fra 500 til 400.000 kroner, og renten kan variere fra 4,99% op til 30% – alt efter hvor meget du skal låne, hvilket selskab du vælger at låne fra og din kreditværdighed.

Den store fordel ved et hurtigt lån er, at du kan modtage pengene på din konto inden for få minutter – og så låner du pengene online. Det er besværligt at booke et møde med bankrådgiveren, sende årsopgørelser og budgetter.

Få pengene på kontoen med det samme

Det er nemmere at indtaste dit NemID og få pengene på kontoen med det samme. Du kan reelt set optage langt mere end 400.000 kroner ved at ansøge forskellige låneinstitutter. Du kan sagtens ansøge både Santander, LEASY, LånLet og Bank Norwegian billån. Hvis du har brug for en masse penge nu.

Hvis du vælger at ansøge flere steder og dermed optage flere gode lån, anbefaler vi, at du undersøger hver enkelt låneinstitut og vælger de låneinstitutter. Som tilbyder dig de billigste kviklån. Det er muligt at finde kviklån med lave renter ved at sammenligne de forskellige låneinstitutter.

Risiko ved at optage lån

Som forbruger er der nogle risici, som du skal være opmærksomhed på, når du optager lån. Tilbagebetaling: Ligesom når du skal optage gode lån i banken, er der en risiko for at der ikke er plads i din økonomi til at tilbagebetale det oprindelige lån. Derfor kan det udvikle sig til at blive en ond spiral, som ender med flere gode lån, hvilket selvfølgelig ikke er særlig rart.

Renter og løbetid på gode lån

Et kviklån har ofte en højere rente og kortere løbetid end almindelige banklån. I langt de fleste tilfælde er det dog muligt at forlænge et lån, hvis det giver mere plads i økonomien. Sikkerhed: I forhold til almindelige banklån skal du ikke stille sikkerhed og du skal ikke bruge en masse tid på at finde årsopgørelser og fortælle om din privatøkonomi for at optage et kviklån.

Lån på få minutter

Det gør det muligt at få et kviklån i løbet af ganske få minutter. For at minimere de risici, der kan være ved at optage lån, anbefaler vi, at du bruger tid på at finde den rette låneudbyder. Der er stor forskel på rente og løbetid fra selskab til selskab.

Når du optager et billigt lån undgår du at betale for meget i rente. Du har blandt andet mulighed for at optage et gratis kviklån via VIVUS kviklån og Ferratum. Her kan du gratis låne op til 4.000 kroner i 30 dage. På denne måde kan du minimere de risici, som der er ved at optage gode lån.

3 gode råd inden låneansøgning

1. Indhent altid flere lånetilbud

Det er gratis og helt uforpligtende at udfylde en låneansøgning, så brug de 10-15 min det tager at udfylde en lille håndfuld ansøgninger. Husk på at du hurtigt kan spare både hundreder og tusinde af kroner, alt efter lånets størrelse. Det er trods alt en god timeløn!

2. Matcher lånefirmaet dine behov

Der er ingen grund til at spilde tiden på lånefirmaer der ikke kan opfylde dine behov. Se de mange oversigter på gode-lån.dk for at se, hvilke udbydere der kan opfylde dine ønsker. Det gør hele ansøgningsprocessen nemmere og mere ligetil.

3. Sammenlign ÅOP

Mange laver den fejl, at de kun fokuserer på renten og helt glemmer ÅOP-renten. Det er et udtryk for de årlige omkostninger i procent og inkluderer stiftelsesomkostninger og lignende. De udgør ofte en væsentlig udgift, så dem må du ikke overse.

De normale typer af sikkerhed ved gode lån

Der findes generelt flere typer af sikkerhed, når der er tale om gode lån. Den ene er sikkerheden hos udbyderen, altså sikkerheden for, at udbyderen ikke går konkurs osv. Derudover findes der sikkerheden du kan stille bag lånet og det er den man skal overveje, hvis du overveje at ansøge. Der vil typisk være tale om følgende former for sikkerhedsstillelse:

 • Fast ejendom
 • Bil
 • Pension

Det to førstnævnte er mest udbredt og det med god grund. Der er mange fordele ved at låne penge uden sikkerhed, hvor den væsentlige ulempe er at renteomkostningerne typisk bliver en smule højere.

Sikkerhed i store lån

Den primære årsag til at mange danskere vælger at stille sikkerhed i hus, bil eller pension, er med ønsket om at søge store lån på fx. 800.000 eller 1 million. Disse lånebeløb kan ikke ansøges på nettet, men i banken, der vil kræve at du kan stille disse former for sikkerhed. Det er jo deres garanti for at få nogle penge retur.

Kan jeg låne penge i banken

Det kommer helt an på hvor meget du skal låne oghvordan dun økonomiske situation. Det kræver som regel en samtale i din bank, eller den bank du vil låne penge af. Så gennemgåes hele din økonomi sammen med din bankrådgiver, og derefter tages der stilling til hvor meget, og om du overhovedet kan låne penge i banken.
Hvis du kan nøjes med beløb under 300.000 kr. har du mulighed for at søge om det på nettet – vel og mærke uden der skal stilles sikkerhed.

Sådan stilles sikkerhed ved gode lån

Sikkerhedsstillelse er reelt meget simpelt. Det betyder ganske enkelt, at hvis du ikke kan betale pengene tilbage, ja så mister du din bil, ejendom eller fremtidige pension. Vælger du at binde noget som sikkerhed, så får du også en væsentlig lavere rente på dit gode lån. Det er derfor noget, som du bør overveje, at der er både fordele og ulemper ved det – du kan jo miste det, som du har bundet som sikkerhed.

Har du bundet noget som sikkerhed, så bør du også søge rådgivning, hvis du der opstår problemer eller spørgsmål i forbindelse med lånet. Når der står ting på spil, så bør du hellere søge rådgivning for tidligt end for sent. Udvikler lånet sig først til gæld, så kan det hurtigt blive uoverskueligt – derfor bør du undgå det.

låne penge her og nu, så enkelt og let er det

Når du er kommet frem til en specifik låneudbyder, er det blot at udfylde og indsende en låneansøgning og herefter vente på svar. Lån penge ved langt de fleste selskaber er det en simpel og meget hurtig procedure, hvor du skal starte med at vælge dit ønskede lånebeløb samt din ønskede løbetid. Herudfra vil de beregne din månedlige ydelse, som du med det samme vil kunne se.

Ydelsen er kun en cirka beregning, da den endelige ydelse først kan beregnes, når din rente er kendt. Din rente vil ofte afhænge af din kreditvurdering, så denne vil først fremgå af dit lånetilbud, som du vil modtage, efter du har ansøgt om et lån. Lån penge nu gennem ovenstående udbydere betyder altså, at du først kender din udgift ved lånet, når du modtager dit endelige lånetilbud.

Udfyld låneansøgningen online

Når du har valgt et lånebeløb og en løbetid, er du klar til at udfylde selve ansøgningen. De fleste låneselskaber har kun brug for relativt få oplysninger for at kunne vurdere, om de vil låne penge til dig. Disse oplysninger vil typisk være kontaktoplysninger, oplysninger omkring din civilstand, bopæl, beskæftigelsesforhold og økonomi.

Desuden har de brug for dine bankoplysninger for at kunne overføre pengene til dig. Mængden af informationer, de har brug for, afhænger meget af lånets størrelse. Låneudbyderne med de små kviklån har typisk ikke brug for ligeså mange oplysninger, som de nye lånefirmaet der udlåner de større beløb. Lån penge nu kan derfor betyde varierende arbejdsmængde for dig som låneansøger.

Ansøg lån med NemID

De fleste nye lånefirmaerne i Danmark anvender desuden Nem-ID, hvilket gør det både nemt og sikkert at låne på nettet. Nem-ID anvendes nogle steder til at bekræfte ansøgningen, dette skyldes bl.a., at mange nye låneudbydere har brug for dit personnummer for at kunne foretage en kreditvurdering. Når man indtaster sit personnummer online, er der regler om, at man skal være logget ind med Nem-ID. Derudover anvendes Nem-ID for det meste til at bekræfte låneaftalen, efter du har modtaget lånetilbuddet.

Sådan foregår udbetalingen af online lån

Når du har bekræftet en låneaftale, er lånet på plads. Herefter er det blot at vente på, at du modtager pengene. De fleste låne firmaet i Danmark udbetaler pengene direkte til den konto, som du har angivet ved ansøgningen. Hvor hurtigt pengene udbetales varierer fra udbyder til udbyder. Mange af låneudbyderne udbetaler allerede lånet samme dag eller dagen efter, at du har underskrevet låneaftalen.

Ved andre udbydere kan der gå et par dage, dette er typisk ved de låneselskaber, hvor der kan lånes høje beløb. Er du fristet, kan du låne penge nu allerede i dag. Gå ind på GodeLån og oplev, hvor let du kan låne penge til det du lige står og mangler.

Læg et budget før du låner penge nu

Inden du ansøger om et lån, bør du altid lægge et budget. Lån penge nu uden et budget indebærer en risiko for at miste overblikket over sin økonomi og sine udgifter. Dette er vigtigt, da det er afgørende for, om du har råd til at betale et lån tilbage og derfor, om du overhovedet bør låne. Hvis du på forhånd kan se, at du ikke vil kunne tilbagebetale lånet, skal du holde dig fra det.

Gode lån, der ikke betales tilbage til tiden, vil nemlig give dig ekstra omkostninger i form af renter og gebyrer, hvorfor dit lån kan blive meget dyrere end forventet og kan ende med at vokse dig over hovedet og blive en håbløs gæld. Man behøver hverken være revisor eller bankmand for at kunne lægge et budget, man kan sagtens gøre det selv.

Udenlandske lånefirmaer

Vi anbefaler ikke at bruge udenlandske lånefirmaer, da der kan være en højere grad af usikkerhed omkring lånet. Desuden skal der altid bruges Nemid til gode lån i Danmark, hvilket sikrer dig en højere grad af troværdighed til lånefirmaet.
Hvis man vil være meget grundig, kan man vælge at finde en skabelon på nettet og følge den. Lån penge nu på denne måde sikrer dig endvidere dybdegående indsigt i din privatøkonomi og kan afsløre områder, hvor du kan spare betydelige summer.

Den simple udgave af lånebudgettet

Man kan også lave den mere simple udgave, hvor man blot skriver alle sine udgifter og indtægter ned på et stykke papir. Det vigtigste er, at man får ALLE de udgifter og indtægter med, som man har over et helt år. For at gøre det let, kan man starte med indtægtssiden, som for de fleste vil være et fast beløb hver måned. Herefter tages udgifterne, hvor det kan være en god ide at starte med de faste udgifter som hus, bil, forsikring, el, vand, varme, mad osv.

Herefter tages de løbende udgifter som er alt til gaver, tandlæge, frisør, dyrlægeregninger og andre uforudsete udgifter. Desuden bør der indregnes et månedligt beløb til lommepenge, som kan være til tøj, biograf ture, cafebesøg osv., da man sjældent kan eller har lyst til at leve flere år uden disse privilegier. Alle de udgifter som man ikke har hver måned, som for eksempel vægtafgift, forsikring, ejendomsskat, gaver og tandlæge skal divideres med 12 for at blive fordelt jævnt over året.

Beregn dit overskud til gode lån

Når man har skabt sig et overblik over alle ens indtægter og udgifter, er det blot at regne ud, hvor meget man har i overskud hver måned. Dette gøres ved en simpel beregning, hvor alle indtægter lægges sammen for sig og alle udgifter lægges sammen for sig. Herefter trækkes udgifterne fra indtægterne, og man har nu beregnet sit månedlige overskud. Får man et minus beløb, bør man efterse sit regnestykke.

Passer dette, kan det være, at man skal overveje, hvor stort et beløb man har afsat til lommepenge. Det er dog vigtigt at være realistisk, så hvis beløbet er i minus, skal man holde sig fra at låne. Lån penge nu med et månedligt minus kan starte en økonomisk glidebane, hvor du til sidst mister kontrollen over din økonomistyring.

Har man til gengæld et overskud på budgettet betyder det, at du med god samvittighed kan låne penge. Hvor stort et beløb du bør låne, afhænger i høj grad af dit månedlige overskud. Dit månedlige overskud svarer nemlig til det beløb, som du vil kunne tilbagebetale et lån med hver måned.

Netop derfor er det meget vigtigt at være realistisk og omhyggelig, når budgettet lægges, da glemte udgifter kan betyde, at du pludselig ikke har råd. Du bør herefter vælge dit lånebeløb og løbetid ud fra dit beregnede overskud. Lån penge nu på denne måde sikrer din privatøkonomi, da du undgår de dybeste faldgruber.

Hold styr på økonomien med gode lån

Når du først har lagt et budget, er det vigtigste at overholde det. Her kan det være et stor hjælp at oprette flere kontoer. Anbefalingen vil være, at man som minimum har en budgetkonto ud over sin lønkonto. Det hele kan laves automatisk, så der hver måned går et beløb fra din lønkonto og ind på budgetkontoen, herfra betales alle regninger automatisk, så det, man har tilbage på lønkontoen, er det månedlige rådighedsbeløb. Har man råd til at spare op, er det selvfølgelig også godt med en opsparingskonto, og for nogle kan det være behjælpeligt med en forbrugskonto, hvor man køber alt, hvad der hedder mad, rengøringsartikler, toiletpapir og lignende til hjemmet.

Med en forbrugskonto, hvor der ligeledes går et fast beløb over hver måned, bliver det meget lettere at holde styr på, hvor meget man bruger til mad og diverse hver måned. Lån penge nu på denne måde gør det lettere at se, hvis man har brugt lidt rigeligt en måned og derfor bør holde lidt igen, eller om der er råd til en flaske rødvin sidst på måneden.

Kendetegn ved gode lån

Det store udvalg af låne udbydere gør det også svært at vælge, hvem man skal ansøge hos, og hvilke gode lån der er de bedste. Hvad der opfattes som et godt lån, afhænger typisk af den individuelles oplevelse. Lån penge nu baseret på andres oplevelser er derfor ikke tilrådeligt. For det første skal lånet virke reelt og gennemskueligt således, at der ikke kommer skjulte gebyrer og andre uforudsete omkostninger undervejs.

Derudover skal omkostningerne ligge på et rimeligt niveau, så det er til at betale lånet tilbage igen. En anden faktor er servicen, hvor en hurtig behandlingstid vil være at foretrække. Desuden bør selskabet være til at komme i kontakt med, hvis der skulle opstå problemer med lånet.

Er man i tvivl om, hvilke selskaber man skal ansøge ved, kan man gå ind på vurderingstjenesten Trustpilot, hvor der findes en del anmeldelser på de forskellige private låne firmaer i Danmark. Man skal dog altid tage disse anmeldelser med forbehold, da der godt kan være en tendens til, at folk skriver flere anmeldelser over ting, som de er utilfredse med. Desuden er flere af låneselskaberne stadig forholdsvis nye, hvorfor der endnu kun er få anmelder på dem.

Sammenlign lån ud fra samme vilkår

For at kunne sammenligne korrekt skal man ansøge om de samme lånevilkår, det vil sige, at lånebeløbet og løbetiden skal være de samme, da renten bl.a. afhænger af, hvor hurtigt man kan betale lånet tilbage. Lånets løbetid vil ligeledes have stor betydning for ydelsens størrelse. En kort løbetid vil give en højere månedlig ydelse end et lån med en lang løbetid, da en kort løbetid betyder, at lånet skal betales af over kortere tid.

Det kan til tider være svært at sammenligne forskellige tilbud, hvor nogle har lavere rente end andre, mens andre har lavere stiftelsesomkostninger. Hvad vægter højst, og hvad er billigt i sidste ende? Lån penge nu er som beskrevet tidligere en ganske individuel oplevelse, hvorfor du altid bør tage udgangspunkt i din egen unikke situation.

Tilbagebetalingsbeløb

Ofte er der lavet en beregning for det samlede tilbagebetalingsbeløb, som er det samlede beløb inklusiv renter og andre omkostninger, der skal betales tilbage i løbet af lånets løbetid. Hvis denne beregning findes i alle tilbuddene, kan man sammenligne ud fra denne og blot vælge den med det laveste beløb. I mange tilfælde er der lavet en beregning, der hedder noget med samlede kreditoromkostninger, denne beregning viser direkte, hvor meget det koster at låne.

Desuden er der ÅOP, som står for de årlige omkostninger i procent. Denne beregning medtager ligeledes alle omkostninger og omregner dem til procent fordelt over årene. ÅOP kan findes i alle lånedokumenter, da det er et krav, at alle låneselskaber laver denne beregning. Det skal derfor også bemærkes, at beregningen udelukkende foretages som en hjælp til sammenligning, det er altså ikke en procentvis omkostning, der skal betales.

En del af de omkostninger der medregnes i ÅOP er nemlig stiftelsesomkostninger og andre gebyrer, som skal betales enten ved lånets optagelse eller løbende. Lån penge nu gennem ovenstående låne-udbydere i Danmark betyder ikke altid stiftelsesomkostninger, da nogle udmærker sig ved at tilbyde stiftelse uden omkostninger

Gode lån penge med lavest rente

En rente er en procentvis omkostning, som man betaler for at låne. Rentens størrelse beregnes på baggrund af restgælden, hvorfor renten udgør mere af ydelsen i starten af lånet fremfor i slutningen. Efterhånden som man betaler sit gode lån af, vil det, man betaler i rente, altså blive mindre og mindre, mens selve afdraget vil vokse.

Forbrugslån har typisk rentetilskrivning hver måned i forbindelse med, at man betaler sin månedlige ydelse. Lån penge skal derfor ske ved at kigge på renten, da dette er en vigtig faktor. Renten er nemlig oftest den mest væsentlige omkostning ved at låne, og derfor er det ofte bedre at have en lav rente, end det er at have lave stiftelsesomkostninger.

Variabel rente vs. fast rente

I forhold til renten taler man om variabel rente og fast rente. Fast rente vil sige, at renten er den samme gennem hele lånets løbetid. Variabel rente betyder derimod, at renten kan variere. Lån penge med variabel rente betyder, at renten på ens gode lån således følger markedsrenten og kan både stige og falde i lånets løbetid. Fordelen ved at have fast rente er, at man kender sin rente og dermed sin ydelse fra start til slut. Lån penge med variabel rente indebærer til gengæld den fordel, at renten ofte er lavere end ved fast rente grundet den større risiko, som man har.

Måske falder renten

Desuden kan man være heldig, at renten falder i løbet af lånets løbetid, så man derved får en lavere rente. Modsat kan man dog også være uheldig, så renten stiger i lånets løbetid. Når renten varierer, betyder det ikke, at man kan betale sit gode lån hurtigere eller langsommere af. Det betyder i stedet, at ens månedlige ydelse vil stige eller falde. Lån penge gennem et almindeligt banklån tilbydes ofte med det såkaldte renteloft, som er et loft for, hvor højt renten kan stige, hvis man har valgt et lån med variabel rente. Lån penge med valget af renteloft betyder, at man dog vil få en lidt højere rente, end hvis man ikke vælger det.

Fast eller variabel rente

Om man foretrækker fast eller variabel rente, handler i bund og grund om, hvor risikovillig man er, og om ens budget kan holde til en eventuel rentestigning i fremtiden. Ved banklån har man mulighed for at vælge begge dele, mens de fleste online finansieringsselskaber kun tilbyder fast rente. Uanset om man vælger fast eller variabel rente, er rentens størrelse dog stadig det vigtigste at kigge efter. Det er desuden vigtigt at påpege, at man ikke kan sammenligne lån med variabel rente med gode lån, der har fast rente, da variabel rente som nævnt vil være lavere end fast rente grundet den større risiko.

Renten beregnes ud fra kreditvurderingen

Både ved et banklån og ved de fleste online lån, beregnes renten ud fra en individuel kreditvurdering. Det betyder, at to personer der låner det samme beløb med den samme løbetid godt kan have to forskellige renter, og dermed vil den ene have højere omkostninger ved at låne end den anden. Det simple svar på dette er, at der er større risiko ved at låne til en person med en dårlig kreditvurdering, end der er ved at udlåne til en person med en god kreditvurdering. Ved låneselskaberne online er det første, der kigges efter i en kreditvurdering, om personen står registreret som dårlig betaler i enten RKI eller Debitor Registret. Hvis dette er tilfældet, kan man i langt de fleste tilfælde godt opgive at få lov at låne.

Grundig kreditvurdering

Alt efter hvor store beløb man ønsker at låne, bliver der foretaget en mere grundig kreditvurdering. Her vil der blive set på personens privatøkonomi i forhold til, om der er anden gæld, hvor stor en indtægt personen har, samt hvor mange udgifter der er at betale hver måned. Derudover kigges der ofte på civilstand, da man for det meste vil stå stærkere økonomisk, hvis man bor sammen med en partner. Ud fra oplysninger som disse, vurderer låneselskaberne risikoen ved at udlåne til den enkelte person, og renten sættes således ud fra dette.

Går kontoen i minus hver måned?

Selvom det til tider kan være en stor hjælp at låne penge, er det måske ikke altid løsningen. Hvis kontoen når at gå i minus hver måned inden den første, er der god grund til at se sin økonomi efter i krogene. Der er mange steder at tage fat. Først og fremmest er det en god ide at undersøge, om din bank og dit forsikringsselskab stadig er konkurrencedygtige. Mange har en tendens til at beholde den samme bank og det samme forsikringsselskab alt for længe. Der er ofte mange penge at spare, hvis man indhenter tilbud fra andre forsikringsselskaber, om ikke andet kan man bruge det til at presse sit eget selskab lidt i pris, så man kan forhandle sig frem til nogle bedre aftaler.

Ligeså er det med ens bank, hvor man ofte vil kunne spare penge på sine lån ved at finde andre banker. Har man bil, er det desuden værd at overveje sit behov i forhold til transport. Har man en stor bil, selvom man altid kører alene, kan der ligeledes være mange penge at spare ved at finde en mindre og mere økonomisk bil. Alternativt er der det offentlige transport eller cyklen.

Spar penge i dagligdagen

Der er mange andre steder, hvor man kan efterse sin økonomi. Du kan bl.a. overveje, hvilket elselskab du har, da det elselskab, der automatisk vælges til dig, typisk ikke er det billigste i området. Generelt kan det godt betale sig at tænke over sit vand- og strømforbrug, hvor der kan findes utallige gode råd. Sluk vandet, når du børster tænder, og sluk lyset i de rum, du ikke opholder dig i. Når du shopper og handler ind, bør du så vidt muligt undgå impulskøb, derfor er det altid en god ide at have lavet en indkøbsliste hjemmefra og holde sig til den. Se efter tilbud og rabatter og sammensæt din menu efter det.

Hold øje med din økonomi hver måned

Det kan overraske mange, hvor mange penge de egentlig bruger på mad, og med lidt eftertænksomhed kan der være mange penge at spare på den konto. Især er madspild et problem, da vi danskere er alt for gode til at smide maden ud. At lave en madplan vil ofte kunne hjælpe til at mindske madspild, da man kan sørge for at kunne bruge de varer, man køber i flere forskellige retter, så man får brugt det hele. Desuden bør man altid se efter holdbarhedsdatoer, så man får det, der kan holde sig længst. Der kan ofte være penge at spare ved at købe i store mængder og lave store portioner til fryseren, og har man rester er det en nem aftensmad til en anden dag. Et sidste tip er at lave madpakke, da mange af os har for travlt om morgenen og vælger at købe maden. Men regner man efter, bliver det hurtigt til mange penge i løbet af en måned.

Gør noget drastisk ved din økonomi

Har du problemer med at få pengene til at række, er der ovenfor givet en række spare tips. Er du i forvejen god til at spare og overholder mange af de råd, der gives, kan det måske være nødvendigt at gøre noget mere drastisk. Først kan du overveje, om din indtægt kan forøges. Hvis du er arbejdsløs, kan det være ved at søge mere intenst efter et arbejde, er du studerende, kan det være ved at finde et studiejob, eller måske er det bare tid til at finde et andet job og komme videre i sin karriere.

Spar på månedlige udgifterne

Har du ikke mulighed for at forøge din indtægt, må du i stedet se på udgifterne. Hvis det ikke kan lade sig gøre at spare mere på de daglige udgifter, kan det være nødvendigt at skille sig af med bilen, hvis en sådan haves. Som en sidste udvej kan det være nødvendigt at flytte. Har man købt sin bolig, vil dette være et større projekt, og her skal man nøje overveje, hvad man vil kunne sælge boligen for i forhold til, om man vil lide et tab.

Hvis man bor til leje, er det en hel del nemmere. Her kan man ofte finde noget, der er billigere, evt. ved at flytte lidt længere fra byens centrum. Du bør ikke låne penge via låneudbyderne hos GodeLån, hvis du kæmper med at få din økonomi til at hænge sammen. Lån mellem privatpersoner foregår på en anden måde end fra et pengeinstitut eller via et online lån. Penge lån mellem private hører til i en helt anden kategori som du skal forhøre dig om andetsteds.

Profil Lån

er en del af SPARXPRES der er ejet af Spar Nord Bank A/S og under tilsyn af Finanstilsynet. Profillån har specialiseret sig i online låneformidling til private kunder over hele landet. Man kan få et lån mellem 5.000 – 50.000 kr. uden at skulle stille sikkerhed. Profillån giver hurtigt svar på ansøgningen og samtidigt hurtig udbetaling til din konto. Spar Nord forbrugslån kan ansøges igennem Profil Lån.

Nordisk lån

fungerer som en af de mest erfarne låneformidlere i låneindustrien, hvor de samarbejder med Basisbank A/S – en af de bedste og mest etablerede banker i Danmark. Når du ansøger om et lån hos Nordisk lån, er det derfor Basisbank kviklån som låner dig pengene. Du kan låne mellem 10.000 og 50.000 kr. og skal bare være 18 år for at ansøge. NordiskLån hører til blandt de mest populære lånefirmaer i Danmark lige nu. Basisbank as tilbyder fordelagtige lånemuligheder i Danmark.

Lån Bank Norwegian DK

Lån Bank Norwegian dk er en internetbaseret bank for privatkunder. Banken sælger enkle standardiserede ind- og udlånsprodukter via internettet. Banken blev etableret i 2007 i Norge, og ejes hovedsageligt af flyselskabet Norwegian. Banken tilbyder Forbrugslån, kreditkort og højrentekonti til det skandinaviske marked. Bank Norwegian kreditkortet, giver cashback og point, som man senere kan bruge, hvis man skal flyve med Norwegian. Bank Norwegian udbetaling foregår hurtigt. Lån penge Norwegian Bank i dag. Bank Norwegian lån tilbydes som regel hvis du ikke står i RKI eller Debitor registeret.

Bank Norwegian dk Kreditkortet har ingen årlige gebyrer, og det koster ikke noget, at hæve kontanter i udenlandske hæveautomater. Kortet giver 1% cashback ved alle køb, som betyder, at du altid vil spare 1%, når du handler varer. Pengene bliver dog ikke tilbagebetalt kontant, til gengæld kan de bruges til at flyve med Norwegian. Norwegian lån dk tilbydes alle danskere med NemID. Tjek bedste Lån Norwegian Bank online.

Norwegian Bank lån

Køber du en rejse med Norwegian-kortet, vil du automatisk få dækket din rejse med en rejse- og afbestillingsforsikring. Med en opsparingskonto fra Bank Norwegian kviklån, får du en indlånsrente, der får dine penge til at vokse. Bank Norwegian kviklån tilbyder lån fra 5.000 kroner og op til 400.000 kroner, til en rente startende ved kun 4,99%. Du lan også ansøge om et Norwegian forbrugslån. Ansøg også om et Bank Norwegian Billån i dag.

Aktivt Lån

er kreditformidler for Basisbank lån. Det betyder, at når du ansøger om lån hos aktivt lån, er det Basisbank kviklån, der behandler din ansøgning og udbetaler dit lån. Du kan låne mellem 10.000 og 50.000 kr. og skal bare være 18 år for at ansøge. Lån penge Basisbank online i dag. Basisbank se dit lån og hvor langt du er kommet med det.

PrimaLån

Primalån er et brand under Better Rates A/S som er en erfaren låneformidler i den finansielle sektor. Når du ansøger hos Prima Lån får du svar med det samme og pengene på din konto senest dagen efter. PrimaLån samarbejder med Lån Basisbank. Du kan låne mellem 15000 og 50000 kr og skal være fyldt 21 år for at ansøge.

D:E:R

tilbyder forskellige muligheder for lån – allesammen online og det er et firma med stor erfaring på det danske marked. Firmaet har fungeret siden 1970. Kernen i deres låneprodukter er, at de skal være fleksible for dig, der skal låne penge, samtidig med at lånet skal passe til din privatøkonomi. Det er lige meget, om du vil låne 10.000 kr., der er deres minimumsbeløb for lån, eller om du vil låne 100.000 kr. Pengene får du samme dag eller dagen efter dit lån er blevet godkendt.

AnnaFinans

er en ny udbyder på lånemarkedet og effektiv mulighed for et lån på op til 50.000 kr. Finansieringen udbydes i samarbejde med Basisbank lån. Du kan få svar på din låneansøgning til AnnaFinans i løbet af 30 sekunder. Hvis dit lån er godkendt, kan du underskrive elektronisk med brug af NemID og få lånet udbetalt allerede samme dag. Anna Finans Lån hører til blandt de mest brugte lånefirmaer i Danmark.

Robotlån A/S

er udbyder af låneprodukter udbudt af Basisbank kviklån på det danske marked. Robotlån A/S er ikke en del af Basisbank forbrugslån men fungerer som formidler af låneprodukterne. Hos Robotlån kan du låne op til 75.000 kr. Lån ikke Basisbank hvis du vil have de laveste renter. Basisbank solgt til Bokredit i Marts 2019.-->

Værd at vide
robots.txt er en tekstfil, der bor på hjemmesidens hovedbiblioteket og indeholder instruktion for forskellige robotter (hovedsagelig søgemaskine robotter) for, hvordan at gennemgå og indeksere dit websted for deres webside. robots.txt indeholder søgerobotter eller andre robotter navn, mappe liste tilladt eller ikke tilladt at være indeksering og gennemsøgning for bots, tidsforsinkelse for bots at gennemgå og indeksering og endda sitemap url. kan pålægges en fuld adgang eller en fuld begrænsning eller tilpasset adgang eller begrænsninger gennem robots.txt.
robots.txt er meget vigtigt for SEO. Dine website mapper vil blive gennemgået og indekseret på søgemaskine efter robots.txt instruktioner. Så tilføje en robots.txt-fil i dit websted rodmappe. Skriv det ordentligt herunder dit indhold beriget sider og andre offentlige sider og eksklusive eventuelle sider, der indeholder følsomme oplysninger. Husk robots.txt instruktion om at begrænse adgangen til dine følsomme oplysninger på din side ikke er formidabel på websiden sikkerhed jorden. Så ikke bruge det på sikkerhed formål.
Lær mere

Sitemap

Din hjemmeside har et sitemap
Location: https://gode-laan.dk/laaneudbydere//sitemap.xml

Værd at vide
Sitemap er en XML-fil, der indeholder komplet liste over dit websted webadresser. Det bruges til at inkludere fortegnelser over dine hjemmesider for gennemgang og indeksering for søgemaskine og adgang for brugerne. det kan hjælpe søgemaskine robotter til at indeksere dit websted mere hurtigt og dybt. Det er omtrent en modsat af robots.txt Du kan oprette en sitemap.xml af forskellige gratis og betalt service, eller du kan skrive det med ordentlig måde (læs om hvordan skriver en sitemap).
Hav disse ting i tankerne:
1) Sitemap skal være mindre end 10 MB (10,485,760 byte) og kan indeholde maksimalt 50.000 webadresser. hvis du har flere ULS end dette skaber flere sitemap filer og bruge en sitemapindeksfil.
2) Sæt dit sitemap i hjemmeside hovedbiblioteket og tilføje webadressen på dit sitemap i robots.txt.
3) sitemap.xml kan komprimeres ved hjælp af greb for hurtigere indlæsning.
Ødelagt link: en brudt link er en utilgængelig link eller url af et websted. en højere brudte links har en negativ effekt på søgemaskine placering på grund af reduceret link egenkapital. det har også en dårlig indvirkning på brugerens oplevelse. Der er flere årsager til brudte link. Alle er angivet nedenfor.
1) En forkert link indtastet af dig.
2) Destinationen hjemmeside fjernede linket webside, givet af dig. (En almindelig 404 fejl).
3) Destinationen hjemmeside er irreversibelt flyttet eller ikke eksisterer længere. (Ændring af domæne eller hjemmeside blokeret eller dysfunktionelle).
4) Bruger kan bag nogle firewall eller lignende software eller sikkerhedsmekanisme, der blokerer adgangen til destinationen hjemmeside.
5) Du har givet et link til et websted, der er blokeret af firewall eller lignende software til udendørs adgang.
Learn more or Lær mere

Interne Vs. Eksterne Links

Total Interne Links? 13
Total Eksterne Links? 13

Interne Links

 • https://gode-laan.dk/
 • https://gode-laan.dk/
 • https://gode-laan.dk/laaneudbydere/
 • https://gode-laan.dk/privatlaan/
 • https://gode-laan.dk/laan-trods-rki/
 • https://gode-laan.dk/sms-laan-18-aar-uden-sikkerhed/
 • https://gode-laan.dk/
 • https://gode-laan.dk/
 • https://gode-laan.dk/laaneudbydere/
 • https://gode-laan.dk/laan-trods-rki/
 • https://gode-laan.dk/sms-laan-18-aar-uden-sikkerhed/
 • https://gode-laan.dk/privatlaan/
 • https://gode-laan.dk/privatlivspolitik/

Eksterne Links

 • https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=1276679&media_id=82380
 • https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=1284198&media_id=82380
 • https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=626705&media_id=82380
 • https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=1316499&media_id=82380
 • https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=970309&media_id=82380
 • https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=1269111&media_id=82380
 • https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=1316498&media_id=82380
 • https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=1311570&media_id=82380
 • https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=1316504&media_id=82380
 • https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=1276738&media_id=82380
 • https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=1222159&media_id=82380
 • http://online.digital-advisor.com/aff_c?offer_id=1165&aff_id=1896&file_id=67357
 • http://online.digital-advisor.com/aff_c?offer_id=1165&aff_id=1896&file_id=67357

NoIndex , NoFollow, DoDollow Links

Total NoIndex Links 0
Total NoFollow Links 11
Total DoFollow Links 15
NoIndex Enabled by Meta Robot? No
NoFollow Enabled by Meta Robot? No

NoIndex Links

NoFollow Links

 • <a title="Lånio.dk Lån op til 300.000 kr." rel="nofollow" href="https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=1276679&#038;media_id=82380" class="fusion-bottombar-highlight"><span><span class="fusion-megamenu-icon"><i class="glyphicon fa-angle-right fas"></i></span>Lånio.dk &#8211; Lån op til 300.000 kr.</span></a>
 • <a title="LendMe.dk &#8211; låne fra 10.000 kr. til 300.000 kr." rel="nofollow" href="https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=1284198&#038;media_id=82380" class="fusion-bottombar-highlight"><span><span class="fusion-megamenu-icon"><i class="glyphicon fa-angle-right fas"></i></span>LendMe &#8211; låne fra 10.000 kr. til 300.000 kr.</span></a>
 • <a title="Bank Norwegian &#8211; Forbrugslån op til 400.000 kr." rel="nofollow" href="https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=626705&#038;media_id=82380" class="fusion-bottombar-highlight"><span><span class="fusion-megamenu-icon"><i class="glyphicon fa-angle-right fas"></i></span>Bank Norwegian &#8211; Forbrugslån op til 400.000 kr.</span></a>
 • <a title="Annafinans.dk &#8211; Lån op til 75.000 kr." rel="nofollow" href="https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=1316499&#038;media_id=82380" class="fusion-bottombar-highlight"><span><span class="fusion-megamenu-icon"><i class="glyphicon fa-angle-right fas"></i></span>Annafinans.dk &#8211; Lån op til 75.000 kr.</span></a>
 • <a title="Vivus.dk &#8211; Lån 6.000 kr. 50 % rabat i op til 30 dage" rel="nofollow" href="https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=970309&#038;media_id=82380" class="fusion-bottombar-highlight"><span><span class="fusion-megamenu-icon"><i class="glyphicon fa-angle-right fas"></i></span>Vivus.dk &#8211; Lån 6.000 kr.</span></a>
 • <a title="Zaplo.dk &#8211; Lån fra 5.000 kr. til 25.000 kr." rel="nofollow" href="https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=1269111&#038;media_id=82380" class="fusion-bottombar-highlight"><span><span class="fusion-megamenu-icon"><i class="glyphicon fa-angle-right fas"></i></span>Zaplo.dk &#8211; Lån fra 5.000 kr. til 25.000 kr.</span></a>
 • <a title="Lån op til 500.000 kr. hos Basisbank" rel="nofollow" href="https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=1316498&#038;media_id=82380" class="fusion-bottombar-highlight"><span><span class="fusion-megamenu-icon"><i class="glyphicon fa-angle-right fas"></i></span>Basisbank.dk &#8211; Lån op til 500.000 kr.</span></a>
 • <a title="Nordisk Lån Lån mellem 7.000 &#8211; 75.000 kr." rel="nofollow" href="https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=1311570&#038;media_id=82380" class="fusion-bottombar-highlight"><span><span class="fusion-megamenu-icon"><i class="glyphicon fa-angle-right fas"></i></span>Nordisk Lån &#8211; Lån mellem 7.000 &#8211; 75.000 kr.</span></a>
 • <a title="LånLet Lån op til 75.000 kr." rel="nofollow" href="https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=1316504&#038;media_id=82380" class="fusion-bottombar-highlight"><span><span class="fusion-megamenu-icon"><i class="glyphicon fa-angle-right fas"></i></span>LånLet &#8211; Lån op til 75.000 kr.</span></a>
 • <a title="Lån fra 100 til 10000 kr. hos Turblån" rel="nofollow" href="https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=1276738&#038;media_id=82380" class="fusion-bottombar-highlight"><span><span class="fusion-megamenu-icon"><i class="glyphicon fa-angle-right fas"></i></span>Turbolån &#8211; Lån fra 100 &#8211; 10.000 kr.</span></a>
 • <a title="Autolånet.dk Billån op til 350.000 kr." rel="nofollow" href="https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=1222159&#038;media_id=82380" class="fusion-bottombar-highlight"><span><span class="fusion-megamenu-icon"><i class="glyphicon fa-angle-right fas"></i></span>Autolånet.dk &#8211; Billån op til 350.000 kr.</span></a>


Værd at vide

NoIndex : noindex directive is a meta tag value. noindex directive is for not to show your website on search engine results. You must not set ‘noindex’ as value in meta tags if you want to be your website on search engine result.

By default, a webpage is set to “index.” You should add a <meta name="robots" content="noindex" /> directive to a webpage in the <head> section of the HTML if you do not want search engines to crawl a given page and include it in the SERPs (Search Engine Results Pages).

DoFollow & NoFollow : nofollow directive is a meta tag value. Nofollow directive is for not to follow any links of your website by search engine bots. You must not set ‘nofollow’ as value in meta tags if you want follow your link by search engine bots.

By default, links are set to “follow.” You would set a link to “nofollow” in this way: <a href="http://www.example.com/" rel="nofollow">Anchor Text</a> if you want to suggest to Google that the hyperlink should not pass any link equity/SEO value to the link target.

Lær mere

SEO Friendly Links

Links til din hjemmeside er SEO-venlige.

Værd at vide
En SEO venlig link er nogenlunde følger disse regler. Webadressen skal indeholde dash som separator, ikke at indeholde parametre og tal, og bør være statiske urls.
For at løse dette brug disse teknikker.
1) Udskift understreg eller anden separator ved streg, ren url ved at slette eller replaceing antal og parametre.
2) Marge din www og ikke www webadresser.
3) Brug ikke dynamiske og relaterede urls. Opret en xml sitemap for korrekt indeksering af søgemaskinen.
4) Bloker uvenlige og irrelevante links gennem robots.txt.
5) tilslutte dine kanoniske webadresser i kanoniske tag.
Lær mere

Favicon

Din hjemmeside har et favicon.

Lær mere

Billede 'alt' Test

Din hjemmeside har 1 billeder uden alt-tag.

Billeder uden alt

 • http://online.digital-advisor.com/aff_i?offer_id=1165&file_id=67357&aff_id=1896


Værd at vide
En alternativ titel til billedet. Alt attribut indhold til at beskrive et billede. Det er nødvendigt for at anmelde søgemaskine edderkop og forbedre actability til din hjemmeside. Så læg en passende titel til dit billede i hvert fald dem er dit indhold websted ikke inklusive billederne for at designe din hjemmeside. For at løse dette sætte en passende titel i din alt attributter.
Lær mere

DOC Type

DOC Type : <!DOCTYPE html>


Page have doc type.

Værd at vide
doc type er ikke en SEO faktor, men den bliver stadig brugt som valedering af din hjemmeside. Så lav en doctype html i starten af din hjemmeside.
Lær mere

Forældet HTML Tag

Din hjemmeside har ingen forældet HTML tag.

Værd at vide
Ældre HTML tags og attributter der er suspenderet af andre funktioner kalder man forældet i HTML4 af W3C - Sørg for at dine HTML koder er up-to-date.

HTML Side Størrelse

HTML Side Størrelse : 595 KB


HTML side størrelse er > 100KB

Værd at vide
HTML-side størrelse er det en af de vigtigste faktorer af webside loading tid. Det bør være mindre end 100 KB ifølge Google anbefaling. Bemærk, at denne størrelse ikke herunder ekstern css, js eller billedfiler. Så lille side størrelse mindre belastning tid.
For at reducere din side størrelse gør dette trin
1) Flyt alle dine CSS og js kode til ekstern fil.
2) at sikre din tekst indhold være på toppen af siden, så det kan vises, før fuld side lastning.
3) Reducere eller komprimere hele billede, flash fil etc. vil være bedre, hvis disse filer er mindre end 100 KB
Lær mere

GZIP Compression

GZIP Compressed Størrelse : 78 KB


GZIP compression er aktiveret. GZIP compressed størrelse burde være < 33KB

Værd at vide
GZIP er en generisk kompressor, der kan anvendes på enhver strøm af bytes: under kølerhjelmen den husker noget af det tidligere set indhold og forsøger at finde og erstatte dublerede data fragmenter på en effektiv måde - for de nysgerrige, store lavt niveau forklaring på GZIP. i praksis, GZIP klarer dog bedst på tekst-baseret indhold, ofte opnå kompression satser på så højt som 70-90% for større filer, mens der kører GZIP på aktiver, der allerede er komprimeret ved hjælp af alternative algoritmer (f.eks fleste billedformater) giver lidt til nogen forbedring. Det anbefales også, at, GZIP komprimeret størrelse bør være <= 33 KB

Inline CSS

Din hjemmeside har 20 inline css.

Inline CSS

 • <div id="home" style="position:relative;top:-1px;"></div>
 • <main id="main" class="clearfix width-100" style="padding-left:30px;padding-right:30px"></main>
 • <div class="fusion-row" style="max-width:100%;"></div>
 • <div class="fusion-fullwidth fullwidth-box nonhundred-percent-fullwidth non-hundred-percent-height-scrolling" style='background-color: rgba(255,255,255,0);background-position: center center;background-repeat: no-repeat;padding-top:0px;padding-right:20px;padding-bottom:0px;padding-left:20px;'></div>
 • <div class="fusion-layout-column fusion_builder_column fusion_builder_column_1_1 fusion-builder-column-1 fusion-one-full fusion-column-first fusion-column-last fusion-column-no-min-height 1_1" style='margin-top:2px;margin-bottom:0px;'></div>
 • <div class="fusion-column-wrapper" style="padding: 0px 0px 0px 0px;background-position:left top;background-repeat:no-repeat;-webkit-background-size:cover;-moz-background-size:cover;-o-background-size:cover;background-size:cover;" data-bg-url=""></div>
 • <div class="fusion-title title fusion-title-1 fusion-sep-none fusion-title-center fusion-title-size-two" style="font-size:42px;margin-top:6px;margin-bottom:10px;"></div>
 • <h2 class="title-heading-center" style="margin:0;font-size:1em;letter-spacing:0.02em;color:#070707;"></h2>
 • <div class="fusion-separator fusion-full-width-sep sep-none" style="margin-left: auto;margin-right: auto;margin-top:-8px;"></div>
 • <div class="fusion-layout-column fusion_builder_column fusion_builder_column_1_1 fusion-builder-column-2 fusion-one-full fusion-column-first fusion-column-last 1_1" style='margin-top:0px;margin-bottom:20px;'></div>
 • <div class="fusion-column-wrapper" style="padding: 0px 0px 0px 0px;background-position:left top;background-repeat:no-repeat;-webkit-background-size:cover;-moz-background-size:cover;-o-background-size:cover;background-size:cover;" data-bg-url=""></div>
 • <iframe id="as-comparison-iframe-703010528702" style="border: none; width: 1px; min-width: 100%; overflow: hidden;" scrolling="no" src="//feed.ascontentcloud.com/cgi-bin/publisher/comparisoniFramePreview.pl?feed=gode-laan-laaneudbydere" onload="iFrameResize({heightCalculationMethod: 'taggedElement', checkOrigin: false}, this);"></iframe>
 • <div class="fusion-layout-column fusion_builder_column fusion_builder_column_1_4 fusion-one-fourth fusion-column-first 1_4" style='margin-top: 0px;margin-bottom: 20px;width:25%;width:calc(25% - ( ( 4% ) * 0.25 ) );margin-right:4%;'></div>
 • <div class="fusion-column-wrapper" style="padding: 0px 0px 0px 0px;background-position:left top;background-repeat:no-repeat;-webkit-background-size:cover;-moz-background-size:cover;-o-background-size:cover;background-size:cover;" data-bg-url=""></div>
 • <div class="fusion-separator fusion-full-width-sep sep-none" style="margin-left: auto;margin-right: auto;margin-top:10px;"></div>
 • <div class="fusion-separator fusion-full-width-sep sep-none" style="margin-left: auto;margin-right: auto;margin-top:10px;"></div>
 • <div class="fusion-layout-column fusion_builder_column fusion_builder_column_3_4 fusion-three-fourth fusion-column-last 3_4" style='margin-top: 0px;margin-bottom: 20px;width:75%;width:calc(75% - ( ( 4% ) * 0.75 ) );'></div>
 • <div class="fusion-column-wrapper" style="padding: 0px 0px 0px 0px;background-position:left top;background-repeat:no-repeat;-webkit-background-size:cover;-moz-background-size:cover;-o-background-size:cover;background-size:cover;" data-bg-url=""></div>
 • <div style="clear:both;"></div>
 • <div style="clear:both;"></div>


Værd at vide
Inline css er css kode der ligger i HTML tags'ene. Inline css øger load tiden og du mister nogle placeringer på søgemaskinerne. Så lad være med at bruge inline css.

Intern CSS

Din hjemmeside har ingen interne css.

Værd at vide
Intern css er css der ligger direkte inde i HTML dokumenterne. Intern css øger load tiden, hviklet er et problem, da brugere oftest smutter igen hvis det tager for lang tid at hente siden. Prøv at oprette alt css i et dokument for sig selv.

Micro Data Schema Test

Din hjemmeside fejlede micro data schema testen.

Værd at vide
Micro data er de oplysninger, der ligger til grund en html streng eller afsnit. Overvej en streng "Avatar", kunne det henvise en profil billede på forum, blog eller social networking site eller kan den henvise til en meget vellykket 3D-film. MicroDot bruges til at angive referencen eller underliggende oplysninger om en html streng. Mikrodata giver chancer for at søgemaskine og anden ansøgning om en bedre forståelse af dit indhold og bedre visning væsentligt søgeresultat.
Lær mere

IP & DNS Rapport

IPv4 46.183.139.239
IPv6 Ikke kompatibel
DNS Rapport
SLHostKlasseTTLTypePRIMålIP
1gode-laan.dkIN3600A46.183.139.239
2gode-laan.dkIN86400NSns1.gigahost.dk
3gode-laan.dkIN86400NSns3.gigahost.dk
4gode-laan.dkIN86400NSns2.gigahost.dk
5gode-laan.dkIN86400NSns4.gigahost.dk
6gode-laan.dkIN86400NSns5.gigahost.dk
7gode-laan.dkIN3447MX10mx1.gigahost.dk
8gode-laan.dkIN3447MX10mx3.gigahost.dk
9gode-laan.dkIN3447MX10mx2.gigahost.dk

IP Canonicalization Test

Din hjemmeside fejlede IP canonicalization testen.

Værd at vide
Hvis der er flere hjemmesider der deler samme IP adresse, kan søgemaskinerne se indholdet som duplikater. Dette er ip canonicalization. Lidt ligesom url canonicalizaion. For at lave dette, skal du bruge redirects.
Lær mere

URL Canonicalization Test

Din hjemmeside fejlede URL canonicalization testen.

Værd at vide
Canonical tags gør dine alle webadresser dem bly til en enkelt adresse eller webside i en enkelt webadresse.
Brug kanoniske tag for alle de samme webadresser.
Lær mere

Plain Tekst Email Test

Din hjemmeside bestod plain tekst email testen. Ingen plain tekst email fundet.

Værd at vide
Plain tekst email adresser er guld værd for internet tyve. Skriv aldrig din email i ren tekst på din hjemmeside. Det er ikke godt for søgemaskinerne og slet ikke godt for dit SPAM filter.

For at undgå det, kan du benytte disse metoder:
1) CSS pseudo klasser.
2) Skriv din email baglæns.
3) Sluk for skærm med css.
4) Brug javascript til din email.
5) Bruger Wordpress eller php (Kun wordpress sider).
Lær mere

cURL Respons

urlhttps://gode-laan.dk/laaneudbydere/content typetext/html; charset=UTF-8
http code200header size243
request size157filetime-1
ssl verify result0redirect count0
total time0.324528namelookup time0.023401
connect time0.027551pretransfer time0.113115
size upload0size download609589
speed download1878386speed upload0
download content length-1upload content length0
starttransfer time0.291601redirect time0
redirect urlprimary ip46.183.139.239
certinfo

Mobil Venlig Check


Mobile Venlig : Ukendt

Score : Unknown

Localized Rule Name Rule Impact
No data to show.
CMS:
Locale:
Roboted Resources:
Transient Fetch Failure Resources:

Google Page Speed Insight (Mobile)

Page Speed

Usability Score


Side Statistiker


numberResources76numberHosts14
totalRequestBytes7177numberStaticResources57
htmlResponseBytes629994overTheWireResponseBytes1515011
cssResponseBytes299332imageResponseBytes763410
javascriptResponseBytes1081418otherResponseBytes331801
numberJsResources15numberCssResources3


Undgå App Installering der skjuler indhold

Din hjemmeside har ingen apps der skujler indhold på din side. Lær mere om hvor vigtig det er at undgå installering af disse apps.

Undgå Plugins

Din hjemmeside har ingen plugins, der forhindre nogle brugere i at besøge din side. Lære mere om hvor vigtig det er at undgå disse plugins.

Konfigurer Viewport

Din hjemmeside har en viewport specifiseret og mobil brugere kan derfor se din side som de skal. Lær mere om konfigurering af viewports.

Størrelses Indhold Til Viewport

Dit indhold er indenfor viewporten. Lær mere om størrelse på viewporten.

Størrelse på trykbare elementer

Some of the links/buttons on your webpage may be too small for a user to easily tap on a touchscreen. Consider making these tap targets larger to provide a better user experience.The following tap targets are close to other nearby tap targets and may need additional spacing around them.

 • The tap target <div class="rating-container rating-uni"></div> is close to 12 other tap targets
 • The tap target <div id="mfesecure-ts-image"> is close to 1 other tap targets

Brug godkendte skriftstørrelser

Teksten på din hjemmeside er godkendt. Lære mere om skriftstørrelser her.

Landings Side Redirects

Din hjemmeside har ingen redirects. Lær mere om at undgå landings sider redirects

GZIP Compression

You have compression enabled. Learn more about enabling compression.

Leverage Browser Caching

Setting an expiry date or a maximum age in the HTTP headers for static resources instructs the browser to load previously downloaded resources from local disk rather than over the network.
Leverage browser caching for the following cacheable resources:

 • https://media.go2speed.org/brand/files/digitaladvisor/1165/20181029092610-logo.png
 • https://s3-us-west-2.amazonaws.com/mfesecure-public/host/gode-laan.dk/client.json?source=jsmain
 • https://feed.ascontentcloud.com/cgi-bin/publisher/tools/comparisonFeed.pl?categoryId=147&pid=2624
 • https://cdn.ywxi.net/js/1.js
 • https://feed.ascontentcloud.com/cgi-bin/publisher/API/ComparisonFeed/Translations.pl?categoryId=147&pid=2624
 • https://feed.ascontentcloud.com/cgi-bin/publisher/tools/jquery.compareFeed.pl?v=3.2&useTranslations=1&useMin=1&useNewFiltering=1&useNewConditions=1
 • https://static.ascontentcloud.com/comparisonfeed/resources/css/compare-feed.min.css?v=3.2
 • https://static.ascontentcloud.com/comparisonfeed/resources/js/compare-feed.min.js?v=3.2
 • https://static.ascontentcloud.com/comparisonfeed/resources/js/iframeResizer.min.js
 • https://www.google-analytics.com/analytics.js

Server Response Time

Your server responded quickly. Learn more about server response time optimization.

Minify CSS

Your CSS is minified. Learn more about minifying CSS.

Minify HTML

Your HTML is minified. Learn more about minifying HTML.

Minify JavaScript

Your JavaScript content is minified. Learn more about minifying HTML.

Render-blocking JavaScript and CSS

Your page has (1) blocking script resources and (1) blocking CSS resources. This causes a delay in rendering your page. None of the above-the-fold content on your page could be rendered without waiting for the following resources to load. Try to defer or asynchronously load blocking resources, or inline the critical portions of those resources directly in the HTML.

Render-blocking JavaScript

 • https://gode-laan.dk/wp-content/cache/wpfc-minified/7xyhla3r/dqw5p.js

Render-blocking CSS

 • https://gode-laan.dk/wp-content/cache/wpfc-minified/7zthecy0/dqw5p.css

Prioternig af indhold

Dit inhold er ikke prioteret rigtigt. Lær mere om priotering af indhold.

Google Page Speed Insight (Desktop)


Side Statistiker


numberResources76numberHosts14
totalRequestBytes7173numberStaticResources57
htmlResponseBytes629994overTheWireResponseBytes1521080
cssResponseBytes299296imageResponseBytes763438
javascriptResponseBytes1081419otherResponseBytes337870
numberJsResources15numberCssResources3


Page Speed

Landing Page Redirects

Your page has no redirects. Learn more about avoiding landing page redirects

GZIP Compression

You have compression enabled. Learn more about enabling compression.

Leverage Browser Caching

Setting an expiry date or a maximum age in the HTTP headers for static resources instructs the browser to load previously downloaded resources from local disk rather than over the network.
Leverage browser caching for the following cacheable resources:

 • https://media.go2speed.org/brand/files/digitaladvisor/1165/20181029092610-logo.png
 • https://s3-us-west-2.amazonaws.com/mfesecure-public/host/gode-laan.dk/client.json?source=jsmain
 • https://feed.ascontentcloud.com/cgi-bin/publisher/tools/comparisonFeed.pl?categoryId=147&pid=2624
 • https://cdn.ywxi.net/js/1.js
 • https://feed.ascontentcloud.com/cgi-bin/publisher/API/ComparisonFeed/Translations.pl?categoryId=147&pid=2624
 • https://feed.ascontentcloud.com/cgi-bin/publisher/tools/jquery.compareFeed.pl?v=3.2&useTranslations=1&useMin=1&useNewFiltering=1&useNewConditions=1
 • https://static.ascontentcloud.com/comparisonfeed/resources/css/compare-feed.min.css?v=3.2
 • https://static.ascontentcloud.com/comparisonfeed/resources/js/compare-feed.min.js?v=3.2
 • https://static.ascontentcloud.com/comparisonfeed/resources/js/iframeResizer.min.js
 • https://www.google-analytics.com/analytics.js

Server Response Time

In our test, your server responded in https://developers.google.com/speed/docs/insights/Server. There are many factors that can slow down your server response time.
Please read our recommendations to learn how you can monitor and measure where your server is spending the most time.

Minify CSS

Your CSS is minified. Learn more about minifying CSS.

Minify HTML

Your HTML is minified. Learn more about minifying HTML.

Minify JavaScript

Your JavaScript content is minified. Learn more about minifying HTML.

Render-blocking JavaScript and CSS

Your page has (1) blocking script resources and (1) blocking CSS resources. This causes a delay in rendering your page. None of the above-the-fold content on your page could be rendered without waiting for the following resources to load. Try to defer or asynchronously load blocking resources, or inline the critical portions of those resources directly in the HTML.

Render-blocking JavaScript

 • https://gode-laan.dk/wp-content/cache/wpfc-minified/7xyhla3r/dqw5p.js

Render-blocking CSS

 • https://gode-laan.dk/wp-content/cache/wpfc-minified/7zthecy0/dqw5p.css

Optimer Billeder

Rigtig formatering af billeder kan spare på dataen.
Optimer de følgende billeder for at reducerer overførelses størrelsen til 209.4KiB ( 36% reduction ).

 • https://img.ascontentcloud.com/resources/1539330578.png kan spare 59.6KiB ( 24%reduction )
 • https://img.ascontentcloud.com/resources/1538116890.jpeg kan spare 24.6KiB ( 66%reduction )
 • https://img.ascontentcloud.com/resources/1523255461.png kan spare 21.1KiB ( 74%reduction )
 • https://img.ascontentcloud.com/resources/1529923432.jpg kan spare 15.1KiB ( 79%reduction )
 • https://img.ascontentcloud.com/resources/1541161381.png kan spare 10.5KiB ( 50%reduction )
 • https://img.ascontentcloud.com/resources/1551348184.png kan spare 7.7KiB ( 31%reduction )
 • https://img.ascontentcloud.com/resources/1502275616.png kan spare 6.7KiB ( 32%reduction )
 • https://img.ascontentcloud.com/resources/1547796110.png kan spare 6.3KiB ( 45%reduction )
 • https://img.ascontentcloud.com/resources/1559545047.png kan spare 6.3KiB ( 43%reduction )
 • https://img.ascontentcloud.com/resources/1540904725.png kan spare 5.1KiB ( 41%reduction )
 • https://img.ascontentcloud.com/resources/1540980823.png kan spare 5.1KiB ( 35%reduction )
 • https://img.ascontentcloud.com/resources/1550647977.png kan spare 4.7KiB ( 36%reduction )
 • https://img.ascontentcloud.com/resources/1551097782.png kan spare 4.6KiB ( 29%reduction )
 • https://img.ascontentcloud.com/resources/1549446562.png kan spare 4.4KiB ( 47%reduction )
 • https://img.ascontentcloud.com/resources/1492001244.jpg kan spare 4.4KiB ( 36%reduction )
 • https://img.ascontentcloud.com/resources/1550235837.png kan spare 4.1KiB ( 44%reduction )
 • https://img.ascontentcloud.com/resources/1552398565.png kan spare 3.6KiB ( 25%reduction )
 • https://img.ascontentcloud.com/resources/1502698568.png kan spare 3.1KiB ( 48%reduction )
 • https://img.ascontentcloud.com/resources/1510840321.png kan spare 2.5KiB ( 50%reduction )
 • https://img.ascontentcloud.com/resources/1528874555.png kan spare 2.5KiB ( 36%reduction )
 • https://img.ascontentcloud.com/resources/1552913247.png kan spare 1.5KiB ( 30%reduction )
 • https://img.ascontentcloud.com/resources/1516632184.png kan spare 1.5KiB ( 28%reduction )
 • https://gode-laan.dk/wp-content/uploads/2019/05/gode-laan-online.png kan spare 1KiB ( 34%reduction )
 • https://media.go2speed.org/brand/files/digitaladvisor/1165/20181029092610-logo.png kan spare 949B ( 28%reduction )
 • https://img.ascontentcloud.com/resources/1435736078.jpg kan spare 845B ( 22%reduction )
 • https://img.ascontentcloud.com/resources/1556181195.png kan spare 835B ( 11%reduction )
 • https://img.ascontentcloud.com/resources/1556181224.png kan spare 835B ( 11%reduction )

Priotering af indhold

Dit indhold er ikke prioteret rigtigt. Lær mere om priotering af indhold.